Update 3: We hebben nog 6 dagen te gaan!

22-06-2023 | 13:10

Beste donateurs,

Met jouw steun - en die van tot nu toe wel 102 andere donateurs - komt de realisatie van betekenisvolle muzikale momenten in ziekenhuizen steeds dichterbij! We zijn overweldigd door alle mooie en persoonlijke reacties die dit project heeft losgemaakt. Super bedankt!

Onze muzikale projecten zijn betekenisvol voor de patiënten, voor zorgprofessionals én voor de musici zelf. De zorgprofessionals ervaren meer werkplezier op de afdeling. Het is een welkome afwisseling in de dagelijkse planning en door de persoonlijke benadering, wordt de band tussen zorgprofessionals onderling en tussen de zorgprofessionals en patiënten versterkt. Benieuwd wat livemuziek voor zorgprofessionals betekent?

Kijk de video hierboven!

Nog 6 dagen
Met nog 6 dagen te gaan, is het heel spannend. Maar we gaan er helemaal voor! Het is ontzettend belangrijk dat we onvergetelijke muzikale momenten in ziekenhuizen en andere zorginstellingen blijven realiseren. Ken je nog anderen in je omgeving die dit beamen? Vertel ze dan over ons project en deel nog eenmaal onze berichten, bijvoorbeeld via e-mail en Whatsapp. Help ons naar de 100%! Alvast heel veel dank! 

Groet,

Het hele team van Mimic Muziek